2012. február 24., péntek

I Love Potpourri

Nincs semmilyen alkalom és még az évszakhoz sem igazán kötődik... egyszerűen csak alkotni volt kedvem: kitaláltam néhány témát, néhány készletcímet és ez volt a legszimpatikusabb, amit úgy gondoltam elsőként készítek el. A címe sok mindent elárul, az elemek közül jónéhány tényleg az illatos potpuris csomagokból került elő. A készletben 20 papírból (10 mintás és 10 sima) és 60 elemből lehet válogatni. Óvatosan bár, de próbálgatok új dolgokat, hogy minél hamarabb megtaláljam a hozzám legközelebb álló stílust... Ha esetleg a készletből oldal születik, és van időd, kedved megosztani velem, azt megteheted emailben: meldesigns.scrapbook@gmail.com vagy itt a megjegyzéshez linkeld be az oldal elérhetőségét. Köszönöm!






Enjoy!


Kaptam két oldalt, amit a lányok a készlet felhasználásával készítettek:
I wanna show you two beautiful LOs with the kit:

Az első Ilustól:
First one was made by Bóbita


Ez pedig Beetől:
Second one is form Bee



Köszönöm lányok, gyönyörűek!
Thank you girls, I love them!

Give Five a Cewén...

Kicsit későn kerül a blogomba a Cewe Give Five játéka, amit Bubu talált ki... a feladat 2 részből állt: az első, hogy készítsünk 5 elemből álló mini kitet - papír, ecset, maszk, elem... bármi, DE csak 5... Aztán Mr. Randomra bíztuk a döntést, ki kinek a készletét kapja... 

I show the Give Five challenge a little bit later, what was invented by Bubu... This challenge is consisting of two parts: first time we needed to design a mini kit with 5 components - paper, brush, mask, element... BUT only 5... 

az enyém ilyen lett/this is mine:


...majd jött a feladat második rész: a kisorsolt játékostárt minijével oldalt kellett készíteni. Így került hozzám Bee csodás kis minije, amibe az első pillanatban beleszerettem:

...than the second part of this challenge: make an LO with another player's kit, who Mr. Random drew lots for you. I gave Bee's mini which is beautiful, I loved it immediately:


Bee készletét és persze az összes résztvevőjét letölthetitek a Give Five galériából.
You can download all kits from here.

...és az oldalam a készlettel:
...and my LO with this kit:

2012. február 8., szerda

New Style - new kit by Bee

All You Need Is Love... kell ennél több? Bee új készlete - új stílusban... art journal... annyira jól sikerült az After the Christmas vagon, hogy innen jött az ötlet... és milyen jó ötlet volt! Szuperül sikerült, a lila és a zöld pedig remek párosnak bizonyult. Ugyan a készlet Valentin napra készült, de nem a megszokott stílusban, és ettől is egyedi. A készlet megvásárolható Bee két boltjában: Scrapinsider, Digidesignresort - a héten még 30% kedvezménnyel. Kis kedvcsinálóként készült egy freebie is, amit Bee blogjából letölthettek.

All You Need Is Love... do you need more? Bee's new kit has arrived - in new style.. art journal... it was good idea... very good! The lila and green are splendid paired. The kit is for Valentin-day, but it is not in the customary style - that is the reason why it is custome-designed. You can buy it at Scrapinsider, Digidesignresort - in this week 30% off. Go to visit Bee's blog and download the surprise freebie.




...az oldalam:
...my LO:

Happy scrapin'!

2012. február 1., szerda

Blue Bird - Designed by Bóbita

Nem túl valentinos és nem is tűzpiros, mégis nagyszerű készlet erre az alkalomra... Ilus legújabb készlete a Blue Bird nevet kapta, ami a készlet domináns színét is elárulja :), persze kiegészítve egy-két pasztellel, ami aztán annyira harmonikusra sikerült, hogy egyből beleszerettem. Stílusa persze maradt a jól bevált "Ilusos": varrás, paca, gyűrt papír... és még sorolhatnám... Elemekben és papírokban gazdag készlet, előbbiből 90, utóbbiból 30 van a csomagban. Kihagyhatatlan! 
És ahol elérhető: Scrapinsider  Digiridoo  WithLoveStudio

Ha hagysz egy kedves kommentet ITT, meg is nyerheted a készletet!
Ja, és még el nem felejtem: Ilus készített egy kis meglepit, amit a bejegyzés végén ingyenesen le is tölthetsz!


Not flaming red, but it's a grand kit for Valentin-day. The name of new kit of Bóbita is Blue Bird - you can suspect the dominant color... Yes! It's blue with shade of pastel, which is really well-balanced - I love it. The style is customary: stiching, brush and crumpled paper... Huge kit: 90 elements and 30 papers... Do not think about purchasing! You can find it at: Scrapinsider  Digiridoo  WithLoveStudio

If you like this kit, leave a comment here and win it!
...and she created a little surprise, what you can download on the end of this note.





...és az oldalam:
...and my LO: